Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vagyonvédelmi tevékenység

Az Capital Group megalakulásának célja a szakmaiság biztosítása a megbízók részére.

 

 

security.jpgVagyonvédelmi szolgáltatók nagyszámban működnek a magyar piacon. A kialakult, jelentős mértékű árversenynek köszönhetően, mindegyikük igyekszik a lehetőségekhez mérten alacsony áron kínálni szolgáltatásait. A biztonságot szolgáltatók felkészültsége és az általuk képviselt szakmaiság nem minden esetben van összhangban megbízóik valódi szükségleteivel.

 

 

Az Capital Group egy olyan biztonsági cég, mely segít az üzlettel, napi munkavégzéssel járó biztonsági kockázatok kezelésében. Csökkentjük a megbízó cégek veszteségeit, mindeközben biztonságot szolgálatunk, ugyanakkor biztonságos munkahelyet teremtünk a megbízó dolgozóinak. Mi segítünk Önnek elérni a megfelelő biztonsági szintet, amely összhangban van a szervezete feladataival, értékeivel és ennek eredményeként létrehozunk egy olyan biztonságos környezetet, amely támogatja a vállalat napi működését.

 

 

Szolgáltatásunk célja, megbízóink számára a lehető legmagasabb védelmi standardok megteremtése és fenntartása. Lehetőséget nyújtunk új biztonsági koncepció kidolgozására, szakmai továbbfejlesztésére, felemelésére, ezáltal az objektum biztonsági szintjének növelésére.

 

 

Célunk:

 

  • Megtalálni a megfelelő egyensúlyt a vagyonvédelem, a megfelelőség és a kényelem között.
  • Megtaláljuk a megfelelő utat ahhoz, hogy az Ön dolgozói, ügyfelei és a vendégei is nagyobb biztonságban és nyugalomban érezhessék magukat.
  • Segítünk Önnek abban, hogy ne kelljen bástyákkal körülvennie magát  ahhoz, hogy objektumát biztonságban tudja.
  • Biztonsági tevékenységi körben - a megrendelő igénye szerint - élőerős őrzéstől, a biztonságtechnikai szolgáltatásokon át, járőrözési, kivonuló szolgálati, tanácsadói tevékenységen keresztül egészen a rendezvényszervezésig, rendezvénybiztosításig látunk el biztonsági, biztosítási feladatokat.

 

Problémamegoldó részlegünk gyorsan és hatékonyan leküzdi a biztonsági körben felmerülő nehézségeket. A legfontosabb értékünkkel a megbízhatóságunkkal és hatékony munkavégzésünkkel tudunk hosszú távú együttműködési megállapodásokat kötni Partnereinkkel.

Munkatársaink között megtalálhatóak alapszintű képzésben részesült vagyonőröktől kezdve, a speciális képesítésekkel rendelkező  biztonsági  őrökön keresztül, az idegen nyelven beszélő, biztonsági és rendvédelmi szakemberekig.

 

 

Vezető és tanácsadó munkatársaink biztonsági tevékenységi körben nagy munkatapasztalattal rendelkeznek! Így bátran mondhatom, hogy kapcsolati rendszerünkkel és speciális ismereteinkkel, adott terület kiváló szakértői csoportjával nincs olyan probléma, amelyre ne tudnánk hatékony megoldást ajánlani.

 

 

Speciális szolgáltatási körben tudjuk vállalni, hogy Partnereink vezetőinek az általános üzleti működését, üzletvitelét, vagy akár életvitelét nehezítő körülmények, jelenségek igény szerinti megoldásában hatékonyan tudunk közreműködni. Egyedi igények szerinti speciális, különleges vagyonvédelmi tevékenységet is vállalunk