Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdőlap

Engedje meg, hogy bemutatkozzam és ismertessem vállalkozásom tevékenységeit

 

en-01.jpg

Vislóczki Zsolt vagyok. 1997 óta vagyok a Rendészeti, Biztonsági - vagyonvédelmi szektorban. Iskolámat a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolában végeztem Határrendész szakon. Hivatástudatom miatt több, ráépülő képesítést is szereztem a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában. 2001 - 2007 között Hivatásos Határőrként dolgoztam a Határőrség Bevetési Alosztály állományában.

 

2007-től foglalkozom főállásban vagyonvédelmi tevékenységekkel. Ebbe beletartozik az objektumőrzés, telephelyőrzés, valamint a rendezvénybiztosítás, és olykor a testőri feladatok is.

 

Hosszú évek kellettek, mire a szakma minden csínnyát - bínnyát megtanultam, és a ranglétrát megjárva elértem a célomat. Így a szakmai munkát átlátva - átérezve tudom munkám során a maximumot nyújtani meglévő és leendő ügyfeleimnek.

 

 Cégem tevékenységi körébe többek között a Személybiztonsági tevékenység is beletartozik, mely magában foglalja az élő erős őrzést, a kivonuló járőrszolgálatot, a biztonsági rendszerszolgáltatást, az épületfelügyeletet, a fegyveres biztonsági szolgálatot, valamint a testőri tevékenységet.

 

 

Tevékenységei közé tartozik (bővebb információt a tevékenységre kattintva tudhat meg):

 

 

 

Ha cégem valamelyik szolgáltatása felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!